Effe Buurten: Koffie & Taal

Voor welke leeftijd?: 12-18 Tieners/jongeren, 18+ Iedereen boven 18, 50+ Senioren
Leren, lezen en lenen: Cursussen, Activiteiten
Thema: Participatie & Zelfredzaamheid
Locatie en service: Bibliotheek Dedemsvaart

Effe Buurten, koffie en taal | oefenen met Nederlandse taal

Effe Buurten, Koffie en Taal is een wekelijkse bijeenkomst op vrijdagochtend waar anderstaligen van harte welkom zijn om samen met vrijwilligers verder te werken aan het leren en oefenen van de Nederlandse taal.

Waar en wanneer
Effe Buurten, koffie en taal vindt wekelijks plaats in De Baron te Dedemsvaart. Elke vrijdag van 9.30 - 11.30 uur kan iedereen mee komen praten.

Bijeenkomst
Van 09.30 uur tot 10.00 is er inloop met koffie, thee en een gezellig praatje. Hierna wordt in een andere ruimte binnen de Baron in kleine groepjes verder gewerkt onder leiding van een Nederlandse vrijwilliger.De ochtend wordt om 11.30 uur afgesloten.

Samenwerking
Effe Buurten Koffie en Taal is een gezamenlijke activiteit van De Baron, Bibliotheek Dedemsvaart, Samen Doen en De Stuw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met  of bellen met 0523 -270271.