De Schrijfkamer

Een plek voor het volgen van schrijfworkshops.

De Schrijfkamer is een initiatief van Bibliotheek Hardenberg en Boekwriter4all. In samenwerking met Janko Ekkel van Boekwriter4all worden er verschillende schrijfworkshops georganiseerd.

Voor wie

Veel mensen lopen misschien met ideeën rond voor het schrijven van een boek of willen graag beter columns en blogs leren schrijven. In de Schrijfkamers in Hardenberg kan iedereen schrijfworkshops volgen.

Janko Ekkel

Na het uitbrengen van een eigen boek in 2014, ‘Bloeddruppels op de schaduw’, heeft Janko Ekkel een opleiding gevolgd aan de Schrijversacademie. Inmiddels heeft hij tientallen verhalen geschreven en is hij zijn tweede thriller aan het afronden. Regelmatig leest hij verhalen voor bij Radio NOOS tijdens het programma ‘Verhalen voor de nacht’. Hij is lid van het Schrijverscollectief Hardenberg dat als doel heeft schrijven in het algemeen onder de aandacht te brengen.

Workshops

Iedereen die rondloopt met ideeën voor een verhaal, maar niet weet hoe te beginnen of ermee verder te gaan, kan nu aan de slag in de Schrijfkamer. Ook wanneer je wilt leren blogs en columns te schrijven kun je de workshop volgen.Tijdens de schrijfworkshops wordt er op een interactieve manier gewerkt met opdrachten en wordt de kennis over het schrijven bijgebracht. 

Wanneer

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende workshops van de Schrijfkamer. Aanmelden voor de workshops kan via info@bw4all.nl.