Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Silvia Avallone Een vriendschap

  Een volwassen vrouw schrijft een roman over de bijzondere, maar ongelijke, vriendschap tijdens haar tienerjaren en de breuk die de vriendschap beëindigde.

  Gedrukt boek

 • Meg Mason Leed en lief

  Een vrouw worstelt al jaren met haar geestelijke gezondheid, maar heeft steun aan haar partner. Als ze eindelijk een diagnose krijgt, kan ze echter het gesprek hierover niet aangaan en staat haar relatie op de helling.

  Gedrukt boek

 • Jesús Carrasco Terug naar huis

  Juan keert terug naar Spanje vanwege de dood van zijn vader. Hij is van plan een week te blijven maar zijn leven neemt een onverwachte wending.

  Gedrukt boek

 • Patricia Lockwood Hier hoor je niemand over

  Een influencer scharrelt door het leven en krijgt op een dag bericht van haar moeder om naar huis te komen.

  Gedrukt boek

 • Ann Napolitano Lieve Edward

  Een twaalfjarige jongen overleeft als enige een vliegtuigongeluk, komt bij een oom en tante terecht en leert in de jaren daarna, geholpen door een buurmeisje, langzaam weer verder te leven.

  Gedrukt boek

 • Christel Jansen Mijn moeder wil mijn naam niet weten

  Familiegeschiedenis van drie generaties Verbeek waarin het leven van de later beroemd geworden celliste Lies (1921-2010) en de huwelijks- en gezinsverhoudingen centraal staan.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Anthony Doerr Wolkenstad

Vijf buitenbeentjes op verschillende plekken op de wereld en in verschillende tijden vechten voor hun bestaan, terwijl ze hun dromen najagen.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Over de online Bibliotheek

E-books


Luisterboeken