Nog geen lid van de bibliotheek? Word nú lid van de bibliotheek en betaal via Ideal.

Vanaf 16 jaar

Meisje achter boeken

Heeft u een leuk boek, een interessante dvd of een prachtige cd in onze catalogus zien staan, maar bent u nog geen lid van de bibliotheek? U kunt nú lid worden en direct uw favoriete boek reserveren! De volgende keer dat u in de bibliotheek komt, ontvangt u uw pas en liggen de gereserveerde materialen voor u klaar! Naar inschrijven en betalen via iDeal

Wordt u lid van een bibliotheek met beperkte service-uren? U kunt uw pas in elke bibliotheekvestiging ophalen.

Natuurlijk kunt u ook in de bibliotheek direct lid worden. Meldt u zich bij de balie en/of medewerker en we maken het meteen in orde.

Nog geen 16 jaar? Word dan gratis lid!

Twee lachende jongens

Tót 16 jaar kun je gratis online lid worden. Je moet dan nog wel even naar de bibliotheek om je pasje op te halen, voordat je boeken kunt aanvragen of lenen. Vul het formulier in en wij zorgen dat je pasje klaar ligt in jouw vestiging. Naar het inschrijfformulier

Denk eraan dat je eigen legitimatie of je ouder(s) met legitimatie meeneemt naar de bibliotheek wanneer je je pasje komt ophalen.

Natuurlijk kun je ook in de bibliotheek direct lid worden. Meld je bij de balie en/of medewerker en we maken het meteen in orde.