Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Zomerlezen 2022

Bibliotheek Hardenberg staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen. We helpen je graag bij het vinden een boek. Zomerlezen ambassadeur Matthijs van Nieuwkerk geeft in ieder geval alvast zijn zomerboektip: Zeer fijne boy van Gerard Reve. Kom naar de Bibliotheek, want de mooiste boeken voor deze zomer vind je natuurlijk hier!

Zomerlezen is een campagne van CPNB.

Wil je wel Zomerlezen, maar ben je nog niet lid?

Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap via deze link. We vertellen je graag wat ons lidmaatschap inhoudt! Je kunt namelijk niet alleen boeken, e-books en tijdschriften voor kinderen en volwassenen lenen, maar je kunt ook activiteiten bijwonen. Niet-leden kunnen overigens ook gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis.

Datum woensdag 1 juni 2022
Einddatum woensdag 31 augustus 2022