Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Nationale Voorleesdagen 2022

Word gratis lid en ontvang het monster voorleesknuffeltje!
Nationale Voorleesdagen 2022

Prenten-en voorleesboeken worden tijdens deze jaarlijkse campagne volop onder de aandacht gebracht om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren.

Maar eerst ving ik een monster is prentenboek van het jaar. Het boek, geschreven door Tjibbe Veldkamp en geïllustreerd door Kees de Boer, is een ode aan het voorlezen. Het ideale prentenboek voor kinderen die nóg een verhaaltje willen!

Een comité van Nederlandse jeugdbibliothecarissen koos het Prentenboek van het Jaar 2022 uit de prentenboeken die in 2021 verschenen. Naast Maar eerst ving ik een monster hebben zij nog negen andere prentenboeken gekozen, die de Prentenboek Top Tien vormen. Tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgen deze tien boeken extra aandacht.

knuffelGratis lidmaatschap Bibliotheek en voorleesknuffeltje cadeau

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek. Word je lid tijdens de Nationale Voorleesdagen? Dan krijg je het monster voorleesknuffeltje, dat bij het prentenboek van het jaar hoort, cadeau!