Resultaten 1 - 10 van 23
Activiteiten Fablab najaar 2021

Op de woensdagmiddag kun je bij het Fablab terecht voor een middag vol technologie en plezier. Heb jij zin om te leren hoe je een game programmeert, een lasersnijder bedient of hoe je een robot bestuurt? Schrijf je dan in en we begroeten je na de zomervakantie graag weer in ons FabLab!

Bekijk de data en schrijf je in: www.fablabhardenberg.nl/agenda

JobOn training: Worden wie je bent

Weet jij wie je bent? Vaak heb je wel een idee van wat je belangrijk vindt. Maar het kan best lastig zijn dit te verwoorden in een sollicitatiebrief of -gesprek. Tijdens deze training ga je ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je talenten zijn. En hoe je je persoonlijke doel – die ene baan – kunt bereiken.

Digitaal aanbod bibliotheek

Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers praten we je bij over het digitale aanbod van de bibliotheek.

 

Webinar Rijke Taal

Media- en taaleducatie

Goed leren lezen en schrijven leer je bij uitstek op school. Maar waar moet je als leerkracht beginnen als je moet kiezen uit het enorme aanbod van leerlijnen, methodes, toetsen, handreikingen en tips voor taal en lezen? Anneke Smits geeft tijdens het webinar inzicht in wat goed taal- en leesonderwijs is én vertelt hoe je daarmee aan de slag kunt gaan.

Nationale Voorleeslunch

Op vrijdag 1 oktober organiseert de Bibliotheek in alle vestigingen een voorleeslunch voor ouderen in het kader van de Nationale Ouderendag.

Tabletcafé

voor iedereen die meer wil leren over de digitale wereld en de apparatuur die daarvoor gebruikt moet worden zoals een tablet, smartphone of laptop.

Wilt u meedoen? Aanmelden kan via .

Sollicitatiespreekuur

Wil je persoonlijke hulp bij jouw zoektocht naar werk? Neem dan deel aan het online sollicitatiespreekuur. HR consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn van Carrièrezaken geeft advies en antwoord op allerlei praktische vragen rond het zoeken en vinden van (ander) werk.

Thee, tablets en taartjes

Onder het genot van lekker high tea krijg je de kans om onder begeleiding de mogelijkheden van de tablet of computer te ontdekken, gaat u het internet op en ontdekt u verschillende apps. Kom je ook thee drinken?

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Beginnen met LinkedIn

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Neem deel aan dé online koffiepauze voor werkzoekenden: Walk & Talk. Na een korte inleiding ga je met andere deelnemers in gesprek over jouw zoektocht naar werk. Vergroot je netwerk, wissel ervaringen & tips uit en deel inspirerende verhalen. Het thema van deze maand gaat over hoe je LinkedIn kunt gebruiken bij jouw zoektocht naar werk.

Webinar 'ontdek waar jouw hart ligt in je werk'

Twijfel jij over jouw werk? Zou jij eigenlijk graag iets anders gaan doen maar weet je niet goed wat? Werk waar je veel voldoening uit haalt en wat je met veel plezier doet? Dat past bij jouw kwaliteiten en bij dat wat je leuk vindt? Dan is deze gratis online masterclass absoluut iets voor jou. Loopbaancoach Francis Chavernac – van Gompel neemt je mee in haar kennis en geeft je tips die je meteen in je eigen situatie kunt inzetten.