Resultaten 1 - 10 van 12
Activiteiten Fablab najaar 2021

Op de woensdagmiddag kun je bij het Fablab terecht voor een middag vol technologie en plezier. Heb jij zin om te leren hoe je een game programmeert, een lasersnijder bedient of hoe je een robot bestuurt? Schrijf je dan in en we begroeten je na de zomervakantie graag weer in ons FabLab!

Bekijk de data en schrijf je in: www.fablabhardenberg.nl/agenda

Boekverkoop Bibliotheek Balkbrug

De bibliotheek in Balkbrug verkoopt tijdens de openingsuren weer afgeschreven boeken. Prentenboeken, kinderboeken, volwassen lees- en studieboeken, het is allemaal te koop voor 50 cent per stuk. Kom gezellig langs en sla uw slag!

Boekverkoop Dedemsvaart

Boekverkoop Dedemsvaart

Op zoek naar romans, informatieve boeken of kinderboeken? De bibliotheek in Dedemsvaart verkoopt weer afgeschreven boeken. Losse exemplaren € 0,50 of een bibliotheektas vol voor € 3. Op zaterdag 4 december slechts voor 10 cent of een tas voor 1 euro!

Alles over beeldbellen

Facetime, Skype, Teams, Zoom. Allemaal namen die je tegenwoordig veel hoort langskomen.

Tabletcafé

Voor iedereen die meer wil leren over de digitale wereld en de apparatuur die daarvoor gebruikt moet worden zoals een tablet, smartphone of laptop.

Wil je meedoen? Aanmelden is niet verlicht maar wel handig. Dit kan via  of bel naar 0523-270271.

Sollicitatiespreekuur

Wil je persoonlijke hulp bij jouw zoektocht naar werk? Neem dan deel aan het online sollicitatiespreekuur. HR consultant en loopbaancoach Sheena Kozijn van Carrièrezaken geeft advies en antwoord op allerlei praktische vragen rond het zoeken en vinden van (ander) werk.

Tabletcafé bibliotheek Dedemsvaart

Tabletcafé bibliotheek Dedemsvaart

Voor iedereen die meer wil leren over de digitale wereld en de apparatuur die daarvoor gebruikt moet worden zoals een tablet, smartphone of laptop.

Wil je meedoen? Aanmelden is niet verlicht maar wel handig. Dit kan via  of bel naar 0523-270271. Het tabletcafé is iedere eerste donderdag van de maand.

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Vertel jouw verhaal

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Neem deel aan dé online koffiepauze voor werkzoekenden: Walk & Talk. Na een korte inleiding ga je met andere deelnemers in gesprek over jouw zoektocht naar werk. Vergroot je netwerk, wissel ervaringen & tips uit en deel inspirerende verhalen. Het thema van deze maand gaat over storytelling: hoe presenteer je jezelf, zodat jij die gewenste baan aangeboden krijgt. Gastspreker is Harry Slagman.

Boekverkoop Bibliotheek Slagharen

Boekverkoop Bibliotheek Slagharen

De bibliotheek in Slagharen verkoopt tijdens de bemande openingsuren (dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 - 17.30 uur) weer afgeschreven boeken. Prentenboeken, kinderboeken, volwassen lees- en studieboeken, het is allemaal te koop voor 50 cent per stuk. Kom gezellig langs en sla uw slag!

Veilig online

Tegenwoordig heb je voor alles een wachtwoord nodig, word je op bijna elke website gevraagd of je de cookies accepteert en gaan nepmails rond.