Haak maar aan

Leren, lezen en lenen Activiteiten
Thema Persoonlijke Ontwikkeling
Locatie en service Bibliotheek Hardenberg, Bibliotheek Dedemsvaart

Haak maar aan | haken en breien voor het goede doel

Elke maand wordt er in de Bibliotheek Hardenberg gehaakt en gebreid voor het goede doel.

Een gezellige groep dames komt maandelijks bij elkaar om te haken en breien voor Stichting Babyspullen. ‘Stichting Babyspullen’ verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten worden via diverse instanties gratis gegeven aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Waarom doen zij dat? Omdat zij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start. Een mooi doel waar de ‘Haak maar aan’ groepen voor  haken en breien. De groepen zijn niet alleen maar aan het haken, ze komen ook gezellig bij elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee om onderling te kletsen.

Waar en wanneer
Op elke laatste vrijdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur in Bibliotheek Hardenberg. Kijk in de agenda voor de juiste data.

Meer informatie
Haak je ook aan bij ons creatieve haakproject? Kom gezellig een keer langs op één van de data en wil je toch meer informatie dan kun je altijd contact opnemen met Bibliotheek Hardenberg via  of telefonisch via 0523 -270271.