Start Autisme Informatiepunt in Bibliotheek Hardenberg

Gepubliceerd op: 18 september 2023 10:57

NVA Vechtdal start op woensdagavond 20 september met een Autisme Informatiepunt in de Bibliotheek in Hardenberg. Elke eerste maandagochtend van de maand van 10:00 - 11:30 uur. En elke derde woensdagavond van de maand van 18:30 - 20:00 uur. Er is ruimte voor het beantwoorden van vragen, geven van informatie en/of het bieden van een luisterend oor.

Dit laagdrempelige informatiepunt kun je bezoeken zonder afspraak en het is gratis. Het is bedoeld voor mensen met autisme, hun ouders, partners, familieleden en andere ge├»nteresseerden. Je treft er vrijwilligers aan die kennis van autisme hebben.

Je kunt NVA Vechtdal bezoeken voor informatie over autisme, maar heb je behoefte aan een luisterend oor? Dan ben je ook van harte welkom.

Op feestdagen en in de schoolvakanties is er geen spreekuur.