Onze vestigingen bieden een warme plek aan inwoners

Gepubliceerd op: 21 december 2022 13:52

Verschillende bibliotheekvestigingen binnen de gemeente Hardenberg hebben zich aangesloten bij de ‘Warme Kamers’ van Het Leger des Heils.

Warme Kamers van het Leger des Heils

Veel mensen kunnen op dit moment de verwarming en lampen niet altijd aanzetten omdat de energierekening te hoog voor hen is. Het Leger des Heils is een actie gestart om ervoor te zorgen dat iedereen een plek heeft waar hij of zij naartoe kan. Om bijvoorbeeld te studeren, een boek te lezen of een spelletje te spelen met je kind. Zo willen zij een deken van warme kamers over Nederland verspreiden.

Een Warme Kamer bij de Bibliotheek

De bibliotheken binnen de gemeente Hardenberg bieden zich graag aan als ‘Warme Kamer’ voor de inwoners van de gemeente Hardenberg. Je kunt hiervoor terecht, tijdens openingstijden, bij de volgende vestigingen:

• Bibliotheek Hardenberg, Parkweg 1a5, Hardenberg
  • Bibliotheek Dedemsvaart, Julianastraat 54, Dedemsvaart
  • Bibliotheek Balkbrug, Kruizingastraat 17, Balkbrug
  • Bibliotheek De Krim, Beukenlaan 1b, De Krim

Bekijk hier de openingstijden van de verschillende vestigingen. Meer informatie over de warme kamers vind je op www.legerdesheils.nl/warmekamers.