Ontmoet drie bekende Nederlandse thriller auteurs in Hardenberg

Gepubliceerd op: 1 september 2022 12:02

De Bibliotheek Hardenberg mag als één van de 10 bibliotheken in Nederland de Gouden Strop Thriller Tour organiseren! De Gouden strop is dé prijs voor het beste Nederlandse spannende boek. Dit jaar gewonnen door Marion Pauw met het boek Vogeleiland.

Ontmoet bekende thriller auteurs

Misdaad, moord, mysterie, spanning. Thrillerauteurs zitten vol verhalen. De Gouden Strop Thriller Tour is voor lezers een uitgelezen kans om kennis te maken met de beste thrillerauteurs van Nederland!

Het is de Bibliotheek gelukt om drie gerenommeerde auteurs te boeken voor deze avond op donderdag 6 oktober:

• Corine Hartman (één van de bekendste Nederlandse thrillerschrijfsters)
  • Jeroen Windmeijer (dé Nederlandse Dan Brown)
  • Michael Berg (oud-winnaar Gouden Strop)

Zij nemen je mee in de geheimen van de misdaadroman. De presentatie wordt gedaan door Janko Ekkel. De avond begint om 19:30 met een kop koffie/thee en eindigt rond 22.00 uur. De entree bedraagt € 5,00.

Aanmelden

Houd jij ook van het lezen van thrillers en wil je deze auteurs graag ontmoeten? Meld je dan hier aan voor deze spannende avond.

Boekhandel Heijink is aanwezig met de boeken van de auteurs. Deze kun je (eventueel gesigneerd) kopen.