Nederland Leest samen in de maand november

Gepubliceerd op: 26 oktober 2022 10:29

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In november leest heel Nederland daarom één boek. Dit jaar is het thema van Nederland Leest, de campagnemaand die jaarlijks plaatsvindt in november, Oud worden, jong blijven.

Ontvang een boek cadeau

Onze leden en bezoekers ontvangen het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls van ons cadeau! Dit is een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriëring naar Nederland, de vestiging van het gezin in Den Haag en de herinneringen en verhalen van vroeger. Mevrouw mijn moeder is een ode aan de vertelkunst – een prachtig, met veel humor geschreven, persoonlijk en ontwapenend boek, dat bekroond werd met de Publieksprijs 1999.Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de Bibliotheek.

Campagne Nederland Leest

Nederland Leest is een bibliotheekcampagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. Zien we jou ook in de Bibliotheek tijdens Nederland Leest?