Leerwerkloket gestart in Hardenberg

Gepubliceerd op: 3 november 2022 09:30

Donderdag 10 november is het Leerwerkloket Zwolle gestart met spreekuur in de Bibliotheek Hardenberg. Iedere 2e donderdag van de maand van 10:00 – 14:00 uur kun je terecht met vragen over bijvoorbeeld omscholing, loopbaanoriëntatie of competentietesten. Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod van het Leerwerkloket.

Het Leerwerkloket Zwolle

Het leerwerkloket is er voor iedereen (werkzoekenden, werknemers, studenten en werkgevers) en bestaat uit een team adviseurs die mensen wegwijs maken in alle mogelijkheden op gebied van leren en werken. Zij geven informatie en tools zodat je stappen kunt maken in je loopbaan. Het Leerwerkloket Regio Zwolle is een samenwerkingsverband van UWV, gemeenten en het onderwijs. Samen zorgen zij voor een goede verbinding tussen de arbeidsmarkt en het onderwijs, voor een leven lang leren.

Voel je welkom

Heb je vragen over om-, her- en bijscholing, loopbaanoriëntatie, leerwerktrajecten, BBL-opleidingen of een ander onderwerp dat met werken en leren te maken heeft? Je bent van harte welkom iedere 2e donderdag van de maand van 10:00 – 14:00 uur in de Bibliotheek in Hardenberg.

Meer informatie vind je op de website zwolle.leerwerkloket.nl.