Leen en probeer een e-reader

Gepubliceerd op: 15 maart 2023 09:20

Altijd al benieuwd geweest hoe een e-reader werkt en of het wat voor jou is? Vanaf nu kun je een e-reader lenen bij de Bibliotheek.

Hoe werkt het

Wehebben acht e-readers om uit te lenen. Via de pagina www.bibliotheekhardenberg.nl/collectie typ je in het zoekvenster het woord ‘e-reader’, daarna kun je deze reserveren. Je ontvangt een e-mail wanneer de e-reader voor je klaar ligt. Je kunt deze dan ophalen bij de balie van de desbetreffende vestiging.
Vind je het lastig om online te reserveren? Kom dan langs in één van onze vestigingen en wij helpen je verder.

Omdat we niet zoveel e-readers hebben, kun je deze maximaal drie weken lenen en niet verlengen. Zo heeft iedereen de kans om de e-reader uit te proberen. Er staan vier verschillende boeken op van verschillende genres. Zo kun je uitproberen of het lezen met een e-reader je bevalt.

Voordelen van een e-reader

Het fijne van een e-reader is dat je bijvoorbeeld zelf kunt bepalen hoe groot de letters op je scherm zijn, en de e-reader is vaak wat makkelijker vast te houden dan een boek. En ga je op vakantie, je hoeft geen stapel boeken meer mee te nemen, deze staan allemaal op je e-reader!

Online Bibliotheek

Ben je al benieuwd wat voor soort boeken je online kunt lenen? Neem eens een kijkje op onlinebibliotheek.nl en blader gerust door alle e-books. Als je lid bent van de Bibliotheek dan kun je al deze boeken lenen.

Hulp bij het gebruiken van je e-reader

Ben je enthousiast over het lezen op een e-reader en wil je graag hulp bij het gebruiken hiervan? Bijvoorbeeld leren om boeken op je e-reader te zetten? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs.