Jij bent belangrijk! Word vrijwilliger bij de Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 29 september 2022 13:27

Wil jij iets betekenen voor een ander? Wil je graag nieuwe mensen leren kennen en je nuttig maken? En word je enthousiast van boeken, taal en digitale ontwikkelingen? Dan is vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek Hardenberg jou op het lijf geschreven!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die eraan bijdragen dat mensen zich blijven ontwikkelen, zelfredzaam worden en een leven lang blijven leren.

• Voor de vestigingen Dedemsvaart, Balkbrug, Mariënberg, Sibculo en Lutten zijn wij op zoek naar vrijwilligers in de uitlening.
  • Voor de VoorleesExpress zoeken wij een coördinator. En vrijwilligers die mee willen doen aan een onderzoek naar het gebruik van meertalige voorleesfilmpjes door gezinnen.
  • Voor Boek-aan-huis zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ongeveer één keer per drie weken nieuwe boeken naar een klant willen brengen en de gewenste materialen willen uitzoeken.
  • Voor het project Samen VoorLezen in Dedemsvaart, en binnenkort ook in Hardenberg, zoeken wij vrijwilligers die één op één of in klein groepsverband willen voorlezen aan ouderen.

Word vrijwilliger

Enthousiast geworden? Daar zijn wij heel blij mee! Stuur een e-mail naar info@bibliotheekhardenberg.nl met je motivatie en CV.  Wij kunnen je natuurlijk ook altijd eerst meer informatie geven. Neem telefonisch contact met ons op via (0523) 270 271 of stuur een e-mail.

Bekijk hier meer informatie over de vrijiwlligers functies bij de Bibliotheek.