Feestelijke lancering: meertalige voorleesfilmpjes voor alle bibliotheken

Gepubliceerd op: 16 oktober 2023 01:45

Donderdagmiddag 12 oktober was de landelijke lancering van de meertalige voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek in de Bibliotheek Hardenberg. Een fijne middag voor kinderen en hun ouders/verzorgers met een hapje en een drankje en veel gezelligheid. Clown Funny maakte het feest compleet!

Opening ‘meertalige voorleesfilmpjes voor alle bibliotheken’

De opening werd verricht door Karien van Buuren, senior adviseur bij Rijnbrink, samen met Anouk Overman, oprichter van de Voorleeshoek. Anouk onthulde samen met Iena Redeker van de Bibliotheek op het grote scherm de meertalige voorleesfilmpjes.
Ouders/verzorgers konden deze middag kennis maken met de meertalige voorleesfilmpjes. Ook waren er prentenboeken in verschillende talen aanwezig, zoals Arabisch, Turks, Pools en Nederlands.

De Voorleeshoek

Voorleesfilmpjes zijn goed voor de taalontwikkeling van kinderen. De mensen van de Voorleeshoek lezen je kind de mooiste boeken voor. Ruim 1.700 filmpjes staan al op de site. Leuk, leerzaam en heel ontspannen. Voor de filmpjes moet je wel even inloggen op jeugdbibliotheek.nl met je (gratis) Bibliotheekaccount. De filmpjes zijn te bekijken in je thuistaal en in het Nederlands.