Feestelijke afsluiting van een voorleestraject

Gepubliceerd op: 16 november 2022 08:04

Vrijwilliger Linda Kampjes heeft het voorleestraject afgerond bij de familie Ismael uit Hardenberg. Dit gezin van Somalische afkomst, heeft met hun 3 jonge kinderen deelgenomen aan de Voorleesexpress. Van beide kanten is dit als heel fijn ervaren!

Feestelijke afsluiting

De kinderen hebben een bibliotheekpas, dus blijven voortaan ook zeker de Bibliotheek bezoeken. Ook proberen de ouders het voorlezen ’s avonds thuis ook voort te zetten.

Moeder en kinderen kwamen naar de Bibliotheek voor een feestelijke afsluiting: namens de VoorleesExpress kreeg het gezin een tas met een cadeauboek en wat kleine attenties. Linda gaf elk kind een mooi boekje, ter herinnering, en een echt diploma. Op dat diploma stond door Linda geschreven waarom zij trots was op het kind. Linda kreeg als bedankje een plantje namens het gezin Ismael.

Vrijwilligers

Wij zijn erg blij met en trots op vrijwilligers zoals Linda. Heb jij ook interesse om vrijwilliger te worden bij de Bibliotheek? Neem eens een kijkje op deze pagina, wij hebben verschillende vacatures.