Bibliotheek Hardenberg tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 30 juni 2022 11:00

Ingang Bibliotheek Hardenberg

De Bibliotheek in Hardenberg wordt volledig vernieuwd en heringericht. Dit betekent dat je voor een paar maanden niet in de vestiging Hardenberg terecht kunt. Vanaf maandag 24 oktober staan wij weer voor je klaar!

Extra service voor jou

Wij vinden het vervelend dat we je een tijdje niet gaan zien, maar we zorgen er natuurlijk voor dat je niet zonder boeken komt te zitten. Daarom hebben we een aantal tips en bieden we jou extra service:

• Je mag de boeken tot na de verbouwing, 24 oktober, in huis houden. Op je bon, via MijnBibliotheek of in de Wise app vind je de uiterste inleverdatum.
  • Je kunt altijd terecht in één van onze andere vestigingen. Wanneer je nu boeken reserveert, kun je aangeven in welke vestiging je deze op wilt halen. Bekijk hier alle vestigingen en de openingstijden.

Wij zoeken oude accessoires/spullen voor de nieuwe Bibliotheek

In de Bibliotheek vind je informatie over veel verschillende onderwerpen. Wij zoeken voor de nieuwe Bibliotheek oude (vintage) spullen die passen bij al deze onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een oude typemachine, weegschaal, wereldbol, koffer etc. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Wil je weten hoe we dit gaan doen? Bekijk dan dit bericht.

Noteer in je agenda: Beleef het Cultuurplein!

Op zaterdag 12 november ben je van harte welkom op onze open dag ‘Beleef het Cultuurplein’. Meer informatie hierover volgt, houd onze website en social media in de gaten!