Wij zoeken oude accessoires/spullen voor de nieuwe Bibliotheek

Het duurt nog even, maar op 24 oktober opent de volledig vernieuwde Bibliotheek in Hardenberg haar deuren. De Bibliotheek is de huiskamer van Hardenberg, hoe mooi is het dan als er spullen in staan van de inwoners van Hardenberg?

Wat zoeken wij

In de Bibliotheek vind je informatie over veel verschillende onderwerpen. Wij zoeken oude (vintage) spullen die passen bij al deze onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een oude typemachine, weegschaal, wereldbol, koffer etc.

Hoe gaan we dit doen

Afhankelijk van het aanbod gaan we bekijken of alle aangeboden spullen passen in en bij de nieuwe Bibliotheek. De procedure is als volgt:

• Stuur een e-mail naar met een foto van jouw voorwerp en eventueel het verhaal hierachter.
  • Wij maken een selectie van alle spullen die aangeboden zijn.
  • Je krijgt bericht of we jouw voorwerp kunnen gebruiken. Kunnen wij deze gebruiken, dan word je uitgenodigd voor de speciale ‘tussen kunst en kitsch’ dag in de Bibliotheek.
  • Tijdens deze gezellige dag met retro sfeertje wordt je voorwerp beoordeeld door medewerkers van de Bibliotheek en de architect .
  • En wie weet komt deze door de selectie en kunnen alle bezoekers van de vernieuwde Bibliotheek jouw voorwerp bewonderen tijdens hun bezoek.

Let op! De spullen worden eigendom van de Bibliotheek Hardenberg

Voorbeelden van oude/vintage accessoires:

Casettebandje klein

Kroontjespen klein