Bibliotheek Hardenberg vanaf 22 augustus tijdelijk gesloten > bekijk je mogelijkheden

De Bibliotheek in Hardenberg wordt volledig vernieuwd en heringericht. Dit betekent dat je voor een paar maanden niet in de vestiging Hardenberg terecht kunt. Op maandag 22 augustus start de herinrichting en vanaf maandag 24 oktober staan wij weer voor je klaar!

Extra service voor jou

Wij vinden het vervelend dat we je een tijdje niet gaan zien, maar we zorgen er natuurlijk voor dat je niet zonder boeken komt te zitten. Daarom hebben we een aantal tips en bieden we jou extra service:

• Neem lekker veel boeken mee voordat de verbouwing op 22 augustus begint. Je mag vanaf 1 juli maximaal 40 boeken lenen.
  • Je mag de boeken sowieso tot na de verbouwing, 24 oktober, in huis houden (je mag ze natuurlijk ook vóór 20 augustus inleveren). Op je bon, via MijnBibliotheek of in de Wise app vind je de uiterste inleverdatum.
  • Gereserveerde boeken kun je uiterlijk zaterdag 20 augustus vóór 12.00 uur ophalen. Als je bericht hebt gehad dat je reservering klaar staat, kunnen we de ophaallocatie niet meer veranderen.
  • Je kunt altijd terecht in één van onze andere vestigingen. Wanneer je nu boeken reserveert, kun je aangeven in welke vestiging je deze op wilt halen. Kijk voor de vestigingen op www.bibliotheekhardenberg.nl/openingstijden.

Leren omgaan met de Online Bibliotheek > gratis Workshop

Ken je de Online Bibliotheek al? E-books en luisterboeken lenen vanuit je luie stoel, gratis voor jou als lid van de Bibliotheek. Kijk op www.onlinebibliotheek.nl. Wil je graag uitleg over hoe de online Bibliotheek werkt? Wij bieden gratis Workshops ‘Leren omgaan met de Digitale Bibliotheek’ aan:

• Omgaan met de online Bibliotheek: Dinsdag 9 augustus,10:00 – 12:00 uur, Bibliotheek Hardenberg
  • Digitale boeken op je e-reader: Dinsdag 2 en 16 augustus, 10:00 – 12:00 uur, Bibliotheek Hardenberg

Aanmelden voor deze workshops kan via www.bibliotheekhardenberg.nl/programma. Of bel met Sophie Bosscher (0523) 280 011.

We hopen dat je met onze tips en extra service veel leesplezier beleeft in deze periode en zien je na de herinrichting graag weer terug in Hardenberg!

Wij zoeken oude accessoires/spullen voor de nieuwe Bibliotheek

In de Bibliotheek vind je informatie over veel verschillende onderwerpen. Wij zoeken voor de nieuwe Bibliotheek oude (vintage) spullen die passen bij al deze onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een oude typemachine, weegschaal, wereldbol, koffer etc. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig! Wil je weten hoe we dit gaan doen? Bekijk dan dit bericht.

Noteer in je agenda: Beleef het Cultuurplein!

Op zaterdag 12 november ben je van harte welkom op onze open dag ‘Beleef het Cultuurplein’. Meer informatie hierover volgt, houd onze website en social media in de gaten!