Workshop ‘Lichtgedichten en Humor’ door Robert Beernink

In het kader van de Poëzieweek geeft Robert Beernink op 2 februari van 19:30 tot 21:45 uur de workshop ‘Lichtgedichten & Humor’.

De relatie tussen humor en lichtgedichten wordt in de praktijk getoetst. Je ervaart hierbij hoe jouw vermogen tot fantaseren en associëren geactiveerd wordt door over de versjes na te denken en er actief en met plezier mee bezig te zijn.

De kosten van deze Workshop bedragen € 5,00 (inclusief koffie of thee). Aanmelden via .

De Workshop wordt gehouden in de Bibliotheek Hardenberg, onder voorbehoud van coronamaatregelen.

Poëzieweek

Van 27 januari t/m 2 februari vindt dit jaar de Poëzieweek plaats. In de tiende Poëzieweek schrijft Ramsey Nasr het Poëziegeschenk. Het thema is ‘natuur’ en heeft als motto deze woorden van Nasr: ‘bloesemingen en overvloed’.

Koop je tijdens de Poëzieweek voor € 12,50 euro aan poëzie bij je deelnemende boekhandel, dan krijg je er gratis het unieke Poëziegeschenk bij. De deelnemende boekhandels worden deze maand bekend gemaakt op www.poezieweek.com.