Beleef het Cultuurplein in de Bibliotheek

Zaterdag 6 november zetten de Bibliotheek, Hardenberg Art, Fablab en Cultuurkoepel Vechtdal hun deuren van 10.00 tot 15.00 uur wijd open om te laten zien wat ze Hardenberg en omstreken te bieden hebben. Er zijn leuke creatieve activiteiten zoals schilder je favoriete boekfiguur, schrijven in de lucht met 3D-pennen en boetseren met brooddeeg.

Onder leiding van een gids kan er door het Vechtpark gewandeld worden of door het hele LOC-gebouw. Fotowedstrijd selfies maken i.s.m. Seniorweb en de Escapekoffer van het Taalpunt.

Bij Hardenberg Art is de expositie ‘Versteende fascinatie’ te zien met werken van 20 leden van de Stichting Keramisten NoordNederland (SKNN) en Overijssel. In de Bibliotheek is een expositie met kleurrijke schilderijen van  Francis Marcel Vos uit Hardenberg. Er is live muziek en natuurlijk staan de koffie en hapjes klaar. Voor iedere bezoeker is er het boekje ‘De Wandelaar’ van Adriaan van Dis, het boek dat de hele maand november centraal staat tijdens de campagne Nederland Leest.

Meer informatie lees je in deze pdf, klik hier.

Contactpersoon:

Tel. 0523-270271 / 280018