Probeer de online Bibliotheek-app in jouw bibliotheek

Lees- en luisterspot
De komende weken reist de lees- en luisterspot door Nederland. De bedoeling is om nog meer mensen te laten kennismaken met de e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek.

Duizenden e-books en luisterboeken
Leden van de Bibliotheek kunnen binnen hun bestaande abonnement gebruikmaken van de online Bibliotheek-app. In deze app vinden zij duizenden e-books en luisterboeken, die allemaal direct te lenen en te lezen zijn op telefoon en tablet. Ook kunnen zij lijstjes maken met hun favoriete boeken, fragmenten beluisteren of previews van e-books bekijken. Met de meeste abonnementen kun je 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken.

Wil je de app van de online Bibliotheek weleens uitproberen? Kom dan op dinsdag 26 oktober 2021 tussen 12.00 en 17.00 uur naar de lees- en luisterspot in Bibliotheek Hardenberg.  Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met de e-books en luisterboeken in de app. Ook is er natuurlijk ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb en de online cursussen.
En om antwoord te geven op al je andere vragen over het digitale aanbod van de Bibliotheek. Ook niet-leden zijn welkom.

Alle belangstellenden die langskomen maken kans een e-reader te winnen.

Voor meer informatie:

tel. 0523-270271 / 280018