Haal het boekgeschenk op in de Bibliotheek tijdens Nederland leest

Kom naar één van onze vestigingen tijdens Nederland Leest (november 2021) en krijg het boek De wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau!

In dit boek krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de Bibliotheek.

Eén boek, duizend gesprekken

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van reizen. Ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt of over een ander boek dat gekoppeld is aan het thema reizen. Verleg je grenzen met boeken en vergroot je wereld met nieuwe ervaringen en verhalen!

Campagne Nederland Leest

Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. In het hele land worden er in de maand november activiteiten georganiseerd voor Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden.