Nationale Voorleeslunch 1 oktober 2021

Op vrijdag 1 oktober organiseert de Bibliotheek in alle vestigingen een voorleeslunch voor ouderen in het kader van de Nationale Ouderendag.

Het voorlezen van een mooi verhaal of gedicht geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Door het organiseren van een Nationale Voorleeslunch willen wij laten zien dat het voorlezen veel plezier verschaft aan mensen van alle leeftijden.

Programma

Wij ontvangen u graag vanaf 11:00 uur onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarna wordt er een speciaal geschreven verhaal voorgelezen. Rond 12:00 wordt u een lunch aangeboden.

• Balkbrug, MFC 'T Trefpunt, Meppelerweg 34
  • Bergentheim, Veur Mekaar, Burgemeester Oprellaan 5
  • Dedemsvaart, De Baron, Julianastraat 54
  • De Krim. Buurtkamer, Planetenstraat 5a
  • Gramsbergen, De Binder, De Binder 11
  • Hardenberg, Bibliotheek, Parkweg 1a5
  • Kloosterhaar, 't Haarschut, Dorpsstraat 17
  • Sibculo, de Horst, Schoolstraat 4
  • Lutten, Dorpshuis, Middenweg 3
  • Mariënberg, De Grendel, Wicher Hentostraat 17
  • Slagharen, De Praam, Dr. Willemslaan 48

Opgeven

Deelname is geheel gratis! Wel ontvangen wij graag vooraf uw opgave vóór 27 september via  of 0523-270271. Geef bij uw opgave aan in welke plaats u wilt deelnemen.

Maximaal 20 personen per locatie