Doe mee met de Zomerpuzzel en win mooie prijzen!

Heb je zin om met je hele familie wat leuks te doen deze zomer? Doe dan mee met de Zomerpuzzel van de Bibliotheek Hardenberg, en win één van de prijzen!

Lukt het jullie om alle 100 boekfiguren te benoemen en de oplossing te vinden? Die met die taart is natuurlijk hoeheetzeookalweer.... Maar die op die ezel dan?? Vraag je moeder om hulp, je kinderen, opa, buurvrouw, de juf. Samen lukt het vast!

Vul de titel van het boek in op de puzzel. Wanneer je alle titels gevonden hebt, ontdek je een zin. Deze mail je naar ons, en wie weet ben jij één van de prijswinnaars! Inleveren kan tot 20 september.

Printen of ophalen vanaf 1 juli

Je kunt de puzzel downloaden om te printen:

Zomerpuzzel_100_boeken.pdf

zomerpuzzel_invulblad.pdf

Of haal er eentje op vanaf 1 juli in één van onze vestigingen.

We hebben inmiddels al een aantal mooie reacties gekregen op de zomerpuzzel:

"Dat was een leuke puzzel. Veel jeugdherinneringen en herinneringen aan toen mijn zoon nog klein was kwamen voorbij"

"Wat een hartstikke leuke puzzel hebben jullie in elkaar gedraaid! Mijn man vierde zijn verjaardag en drie generaties stortten zich enthousiast op de plaatjes. Zelden zo'n gezellige verjaardag gehad!"

Met dank aan Bibliotheek Kampen voor het ontwerp van de puzzel.