Direct naar de inhoud

Nieuws uit de Bibliotheek

Vacature: Specialist digitale vaardigheden, 24 uur per week

Vacature: Specialist digitale vaardigheden, 24 uur per week

'Jij maakt het mogelijk dat iedereen kan meedoen in de digitale samenleving'

 

De Bibliotheek wil een plek creëren waar mensen een leven lang kunnen leren. Digitale basisvaardigheden heb je nodig om als burger zelfstandig in de samenleving te kunnen functioneren. Als specialist, in een uitdagende en maatschappelijk relevante functie, ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie, de programmering en de uitvoering van de activiteiten rondom digitale vaardigheden. Je gaat werken in een klein en enthousiast team. Je houdt de ontwikkelingen bij en zorgt voor afwisselende programma’s. Je weet de doelgroep te vinden, bouwt een sterk netwerk op en onderhoudt deze. Samen met de lokale partners bied je een gevarieerd programma aan.

Je organiseert en ondersteunt activiteiten op het gebied van digitale basisvaardigheden en media-educatie. Verder geef je individueel óf in groepen digitale vaardigheidstrainingen voor inwoners om optimaal te kunnen deelnemen aan de digitale samenleving. Voorbeelden hiervan zijn Klik & Tik, Digisterker, het tabletcafé en het DigitaalHuis.

Mensen vinden jou een gastvrije en sprankelende persoonlijkheid die makkelijk kan schakelen tussen de diverse doelgroepen, zoals kinderen, jongeren en volwassenen. Je bent proactief, gedreven en enthousiast om je maximaal in te zetten voor de kwetsbare doelgroepen in onze samenleving.

Bekijk de volledige vacaturetekst en reageer op deze vacature via de website werkenbijrijnbrink.nl.

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten.
De Bibliotheek heeft een afhaal- en bezorgservice. Kijk hiervoor bij het nieuws.
Ook zijn alle cursussen en bijeenkomsten geannuleerd.