Direct naar de inhoud

Nieuws uit de Bibliotheek

Toe aan een uitdaging? Doe mee met de Leeschallenge!

Toe aan een uitdaging? Doe mee met de Leeschallenge!

Houd je van lezen en wil je weleens uitgedaagd worden om iets nieuws te proberen? Doe dan mee met de Leeschallenge van de Bibliotheek. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is lezen!

We hebben 3 groepen lezers

  • jeugd tot 12 jaar
  • jongeren van 12 tot 18 jaar
  • volwassenen

Wij geven je regelmatig een nieuw onderwerp en aan jou de uitdaging om daarbij een passend boek te zoeken en te lezen. Om je een beetje op weg te helpen geven we er ook een paar lees- en zoektips bij, maar je mag elk boek lezen dat volgens jou bij het onderwerp past. Als het onderwerp ‘de koning’ is kun je natuurlijk een boek kiezen over Willem-Alexander, maar ook ‘De Koning van Katoren’ of een spannend boek van Stephen King.

Je krijgt regelmatig een nieuw thema van ons, maar je mag in je eigen tempo de boeken lezen.

Facebookgroep

We hebben als Bibliotheek een speciale Facebookgroep (www.facebook.com/groups/leeschallenge) waarbij je kunt aansluiten. Je kunt met andere lezers tips delen en vertellen waar het boek over gaat dat je hebt gelezen. En natuurlijk krijg jij ook tips van andere lezers. Via deze groep en op onze website (onder thema's > leeschallenge) krijg je regelmatig een nieuw thema van ons.

Meedoen

Zin om mee te doen? Meld je dan aan via . Geef in je mail aan welke groep voor jou van toepassing is: jeugd, jongeren of volwassenen. En word lid van de Facebookgroep www.facebook.com/groups/leeschallenge zodat je ervaringen en tips met ander lezers kunt delen. Ben je nog geen 13, dan kunnen je ouder(s) of verzorger(s) lid worden van deze pagina.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar .

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten.
De Bibliotheek heeft een afhaal- en bezorgservice. Kijk hiervoor bij het nieuws.
Ook zijn alle cursussen en bijeenkomsten geannuleerd.