Een verrassingstas voor kinderen van de basisschool

Ben of heb jij een kind op de basisschool en is je kind (gratis) lid van de Bibliotheek? Dan hebben wij wat leuks voor je: de verrassingstas!

In de verrassingstas zitten leuke en verrassende boeken om, in deze tijd waarin we veel thuis zijn, in te duiken of samen met je kind te lezen. Ook vind je in iedere tas een dvd.

Je kunt de tas afhalen bij de Bibliotheek in Hardenberg en Dedemsvaart. Er is keuze uit de volgende tassen:

• Prentenboeken
  • Eerste leesboekjes niveau M3
  • Eerste leesboekjes niveau E3
  • Eerste leesboekjes niveau M4
  • Leesboeken 6 t/m 8 jaar
  • Leesboeken 9 t/m 12 jaar
  • Makkelijk lezen

Afhalen in Hardenberg en Dedemsvaart kan tijdens de afhaalservice. Kijk voor de tijdstippen op deze website. Reserveren of een afspraak maken is niet nodig.

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten.
De Bibliotheek heeft een afhaal- en bezorgservice. Kijk hiervoor bij het nieuws.
Ook zijn alle cursussen en bijeenkomsten geannuleerd.