Masterclass 'Hoe blijf je overeind in een gezin met autisme of AD(H)D'

Nicole Hoogenboom geeft een masterclass 'Hoe blijf jijzelf overeind in jouw gezin met autisme of AD(H)D?’ Deze gratis masterclass vindt online plaats en is voor ouders van kinderen met autisme of AD(H)D.

Soms is het namelijk best wel eenzaam voor je. Omdat zorgen delen over jouw kind niet makkelijk is in een groep ouders die jouw problemen niet herkennen. Je kunt hierdoor soms het gevoel hebben altijd overal alleen voor op te moeten draaien. Helemaal als jouw partner het allemaal anders beleefd.

Wat zou het fijn zijn om jouw zorgen te kunnen en mogen delen met ouders die herkennen maar vooral erkennen dat opvoeden niet gaat zoals je verwachte toen je nog zwanger was. En natuurlijk hou je ontzettend van jouw kind maar dat neemt niet weg dat dit houden van soms best moeilijk kan zijn. En dat gevoel maakt je zo verdrietig, elke keer weer.

Speciaal voor jou en alle andere ouders die zich zo voelen geeft Nicole deze masterclass. Jouw kind kan ze niet genezen maar zij kan er wel voorzorgen dat jij je sterker en daardoor beter gaat voelen. En hopelijk leer je ook weer een beetje om van jezelf te houden.

Opgeven masterclass

De masterclass is online op dinsdag 13 april en begint om 20.00 uur. Aanmelden kan door een email te sturen naar .
Je ontvangt van ons een link om deel te nemen aan het webinar. Je bent in ieder geval ontzettend welkom om aan te schuiven, dus misschien zien we elkaar op 13 april.

Nicole

Nicole Hoogenboom

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten.
De Bibliotheek heeft een afhaal- en bezorgservice. Kijk hiervoor bij het nieuws.
Ook zijn alle cursussen en bijeenkomsten geannuleerd.