Direct naar de inhoud

Nieuws uit de Bibliotheek

Babet, Rogier en Romijn laten zien wat ze kunnen!

Babet, Rogier en Romijn laten zien wat ze kunnen!

Op 3 maart mochten Babet Hamberg, Rogier Pots en Romijn van Lenthe de gemeente Hardenberg vertegenwoordigen bij de regionale ronde van de voorleeswedstrijd. Alle drie kampioenen hebben prachtig voorgelezen, de jury had mooie commentaren:

  • Babet Hamberg: "Ze las heel spannend voor, wist haar enthousiasme goed over te brengen. Je wilde als luisteraar graag weten hoe het boek ging aflopen"
  • Rogier Pots: "Had een heel mooie introductie, waarbij hij goed uitlegde dat er in het boek een soort eigen taal voorkwam. Hij had heel goede stemwisselingen"
  • Romijn van Lenthe: "Ze had een erg leuk fragment gekozen. Ze wist de emoties goed over te brengen en had een natuurlijke voorleesstem"

De jury bestond uit Evelien Wietsma, adviseur Educatie, Cultuur en Samenleving bij Rijnbrink en Dirry van de Gampel, oud-jeugdspecialist van Bibliotheek Twenterand.

Helaas zijn Babet, Rogier en Romijn niet door naar de provinciale ronde op 14 april 2021, maar wij zijn erg trots op deze voorleestoppers!

De drie voorleeskampioenen hebben vóór de regiofinale een attentie van de Bibliotheek Hardenberg gekregen, om ze veel succes te wensen:

Babet HambergRogier PotsRomijn van Lenthe

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten.
De Bibliotheek heeft een afhaal- en bezorgservice. Kijk hiervoor bij het nieuws.
Ook zijn alle cursussen en bijeenkomsten geannuleerd.