Afhaal- en bezorgservice

De Bibliotheken in de gemeente Hardenberg zijn vanwege de lockdown helaas tot nader bericht gesloten. De afhaalservice in vestiging Hardenberg is uitgebreid! Vanaf 24 maart geldt dit ook voor Kloosterhaar, Mariënberg en Sibculo.

Je kunt boeken reserveren via de website, mail of telefonisch en ontvangt een email als de gereserveerde boeken binnen zijn. Ze kunnen op de volgende dagen en tijdstippen worden afgehaald:

Hardenberg

Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 14.00 en 17.30
Zaterdag tussen 10.00 en 12.00

Dedemsvaart

Maandag en woensdag tussen 14.00 en 17.30

Balkbrug, Bergentheim, Gramsbergen en Slagharen

Woensdag tussen 14.00 en 17.30 uur

De Krim, Lutten, Sibculo, Kloosterhaar en Mariënberg

Woensdag tussen 14.00 en 16.00 uur
Let op! Voor Kloosterhaar, Mariënberg en Sibculo geldt dit vanaf 24 maart!

Op tijden dat de Bibliotheek open is voor de afhaalservice kun je boeken inleveren. De boeken die je thuis hebt worden gedurende de lockdown automatisch verlengd.

Kun of wil je liever niet naar de Bibliotheek komen dan kunnen we de boeken ook bezorgen. Neem hiervoor contact op via 0523-270271. Heb je vragen? De Bibliotheek is iedere werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur te bereiken via 0523-270271 of via .

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten.
De Bibliotheek heeft een afhaal- en bezorgservice. Kijk hiervoor bij het nieuws.
Ook zijn alle cursussen en bijeenkomsten geannuleerd.