Afhaalservice vanaf 4 januari!

Vanaf 4 januari 2021 begint de Bibliotheek weer met de afhaalservice in Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg en Slagharen. Hiervoor kunnen weer boeken gereserveerd worden, online of telefonisch.

U ontvangt een email als uw gereserveerde boek binnen is en dan kunt u het boek ophalen in Hardenberg op de dinsdag en donderdag tussen 14.00 tot 17.30 uur. In Dedemsvaart op maandag en woensdag tussen 14.00 en 17.30 uur. In de overige vestigingen kunt u de boeken ophalen op de woensdagmiddag eveneens tussen 14.00 en 17.30 uur.

Op tijden dat de Bibliotheek open is voor de afhaalservice kunnen ook boeken worden ingeleverd. De Bibliotheken in de gemeente Hardenberg zijn vanwege de lockdown helaas nog fysiek gesloten t/m dinsdag 19 januari 2021. De boeken die mensen thuis hebben zullen verlengd worden tot 7 februari 2021.

Voor vragen is de Bibliotheek vanaf maandag 4 januari tussen 10.00 en 16.00 uur iedere werkdag te bereiken via 0523-270271 of via . Van 24 december t/m 2 januari is de Bibliotheek helemaal gesloten.

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten t/m 19 januari 2021.
Ook zijn alle cursussen en activiteiten geannuleerd.
Vanaf 4 januari gaat in de Bibliotheken van Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg en Slagharen de afhaalservice weer van start.