Online tijdschriften van de Bibliotheek

De TijdschriftenBieb is een tijdelijke gratis app voor iedereen die lid is van de Bibliotheek. Gebruikers kunnen zo kennis maken met de e-tijdschriften van de Bibliotheek. De tijdschriftenapp biedt 16 bladen met edities vanaf begin 2020, met uiteenlopende onderwerpen als reizen, psychologie, mode, politiek, kunst, van Autoweek tot Yoga Magazine en van Nouveau tot Margriet. Elk tijdschrift is tot en met de voorlaatste editie beschikbaar. Elke week/maand verschijnt een nieuwe editie. Er zit geen limiet op het aantal tijdschriften dat tegelijkertijd mag worden gelezen.

In de app kunnen gebruikers previews bekijken van de tijdschriften, om te lezen moet ingelogd worden met de gegevens van de Bibliotheek. Daarna kan een tijdschrift worden gekozen, deze downloaden naar de leesmap én lezen maar! Na drie weken worden de tijdschriften automatisch verwijderd.

Meer informatie en downloaden

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten.
De Bibliotheek heeft een afhaal- en bezorgservice. Kijk hiervoor bij het nieuws.
Ook zijn alle cursussen en bijeenkomsten geannuleerd.