Sluiting Bibliotheek

De Bibliotheken in de gemeente Hardenberg zijn vanwege de lockdown helaas gesloten t/m dinsdag 19 januari 2021. De boeken die mensen thuis hebben zullen verlengd worden tot 7 februari 2021.

Vanaf 4 januari 2021 begint de Bibliotheek weer met de afhaalservice in Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg en Slagharen. Hiervoor kunnen weer boeken gereserveerd worden. Houdt voor meer informatie de website en social media van de Bibliotheek in de gaten.

Voor vragen is de Bibliotheek van 10.00 tot 16.00 uur te bereiken via 0523-270271 of  . Van 24 december t/m 2 januari is de Bibliotheek helemaal gesloten.

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten t/m 19 januari 2021.
Ook zijn alle cursussen en activiteiten geannuleerd.
Vanaf 4 januari gaat in de Bibliotheken van Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg en Slagharen de afhaalservice weer van start.