Ga de Knipselgedichtuitdaging aan!

In het kader van de Poëzieweek 2021 organiseert Bibliotheek Hardenberg een Knipselgedichtuitdaging met als thema ‘Samen’. Hoe graag zouden we in deze tijd van corona en feestdagen niet meer samen willen zijn dan nu mogelijk is.

Een knipselgedicht is een gedichtencollage. Knip woorden, maak er zinnen van en zo ontstaat een knipselgedicht.

De uitdaging staat open voor iedereen die dat leuk vindt. Er kan individueel meegedaan worden, maar het is ook mogelijk om samen een mooi gedicht te maken. Er zijn 3 leeftijdscategorieën; tot 12 jaar, van 12 tot 18 jaar en 18 jaar en ouder. Een deskundige jury beoordeelt de resultaten en de winnaars krijgen hun knipselgedicht ingelijst mee naar huis. Meedoen kan van 7 december tot en met 16 januari.

Ga de knipselgedichtuitdaging nu aan

Meer informatie:
Janny van den Broek, bibliotheek Hardenberg
0523-270271

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten t/m 19 januari 2021.
Ook zijn alle cursussen en activiteiten geannuleerd.
Vanaf 4 januari gaat in de Bibliotheken van Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg en Slagharen de afhaalservice weer van start.