Gratis boekcadeau tijdens Nederland Leest

Kom naar de Bibliotheek tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau!

Haal het cadeauboek op tijdens Nederland Leest in de bibliotheek
In het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. U kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek.

Eén boek, duizend gesprekken
Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar.Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis. Duik in de geschiedenis van uw stad of streek met zoekmachine Delpher (www.delpher.nl ) of ga in gesprek met andere lezers over het boek dat u cadeau krijgt of over een ander boek met een geschiedenis thema.

Campagne Nederland Leest
Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema.