App-tour in Bibliotheek Hardenberg!

De online Bibliotheek krijgt een nieuwe app (voor Apple en Android). In deze app, die vanaf 1 september te downloaden is, kunnen gebruikers zowel e-books als luisterboeken zoeken, lenen én direct lezen. We helpen bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de Online Bibliotheek en deze nieuwe app te ontdekken. In de maand oktober organiseren we bij Bibliotheek Hardenberg daarom de online Bibliotheek app-tour! De exacte datum wordt nog bekend gemaakt, houd onze website en social media in de gaten.

Tijdens de app-tour

Deze dag staat in de Bibliotheek een mooie nieuwe lees- en luisterspot opgesteld die bemant is door professionals van de Bibliotheek. In de nieuwe app laten we de bezoekers de collectie van duizenden e-books en luisterboeken zien, waar zij met hun bibliotheekabonnement óók toegang toe hebben. We kunnen bibliotheekleden ook praktisch helpen: met het downloaden van de app, het registreren voor de online Bibliotheek en het downloaden van de (eerste) titels. De koffie en thee staat klaar en natuurlijk zorgen we ervoor dat we de lees- en luisterspot Corona-proof maken zodat deze veilig is voor bezoekers.

Ook niet-leden zijn van harte welkom deze dag, wil je meer weten over de mogelijkheden die we als Bibliotheek bieden of heb je vragen over het afsluiten van een abonnement dan helpen we graag. Weet je dat je al een maandabonnement hebt voor maar €4,00 per maand? Sluit online een abonnement af via: word vandaag nog lid of bel 0523-270271.