Lees en luister thuis e-books en luisterboeken van de Bibliotheek

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je met jouw lidmaatschap ook e-books en luisterboeken lenen

Als lokale Bibliotheek werken we samen met de 'Online Bibliotheek'. De e-book-collectie van de ‘Online Bibliotheek’ bestaat uit ruim 20.000 e-books. Het assortiment wordt regelmatig ververst met nieuwe e-books. Daarnaast is er keuze: van romans, jeugdboeken tot en met spannende thrillers.De luisterboek-collectie van de ‘Online Bibliotheek’ bestaat uit vele honderden luisterboeken. Ook dit assortiment wordt regelmatig ververst en is er keuze van romans en thrillers tot kinderboeken en talencursussen.

Nieuwe app!
Vanaf 1 september kun je e-books én luisterboeken van de Online Bibliotheek lenen en luisteren in één handige app! De nieuwe ‘online Bibliotheek’ app is dan te downloaden in AppStore als je een iPhone of iPad hebt en in Google Play als je een Android-telefoon of -tablet hebt.

Houd onze website en Social Media in de gaten voor al het nieuws over deze nieuwe handige app én voor alle mogelijkheden die we als Bibliotheek bieden!

Nog geen lid van de Bibliotheek? Word vandaag nog lid