Lezen kan overal en altijd

Blijf je thuis deze zomer of ga je toch op vakantie? Gelukkig kun je overal boeken lezen, zo mag je de hele zomer tot wel tien boeken extra lenen per keer en is de uitleenperiode zes weken in plaats van drie weken.

Is je eigen bibliotheek gesloten tijdens de zomervakantie? Dan mag je ook boeken lenen bij een andere vestiging, of dit nu in je eigen gemeente is of elders in het land. Dus zelfs als je in Nederland op vakantie gaat kun je in elke bibliotheek in Nederland gratis boeken lenen. Neem wel even je (geldige) bibliotheekpas mee. Leuke service dat 'gastlenen'!

VakantieBieb
Wil je graag e-books lezen of genieten van een luisteboek in je vakantie, download dan de VakantieBieb app! De VakantieBieb is open van 1 juli t/m 31 augustus en is gratis beschikbaar in de AppStore en in Google Play. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek. Download de app hier www.vakantiebieb.nl