Bibliotheek Bergentheim is verhuisd!

De Bibliotheek in Bergentheim is verhuisd en opent op vrijdag 3 juli om 13.30 uur de deuren aan de Burgemeester Oprellaan 3b te Bergentheim. Er is de afgelopen tijd flink gebouwd aan de Oprellaan, zo zijn twee panden aan elkaar gekoppeld en zijn 'Veur Mekaar', 'Saxenburgh' en 'Bibliotheek/PostNL' samengevoegd.

De verhuizing naar het nieuwe pand is een mooie opsteker na de gedwongen sluiting vanwege het Coronavirus het afgelopen voorjaar. Wel worden er nog aangepaste openingstijden gehanteerd en is de Bibliotheek ook op het nieuwe adres voorlopig beperkt geopend. Op maandag is de Bibliotheek geopend van 18.00-20.00 uur en op vrijdag van 13.30-17.00 uur. Onze vertrouwde vrijwilligers verhuizen mee, maar er zullen ook nieuwe gezichten bijkomen. Lijkt het jou ook leuk om als vrijwilliger bij de Bibliotheek te werken, neem dan contact op met Bibliotheek Hardenberg via telefoonnummer 0523-270271.

In verband met de lockdown zijn alle bibliotheken en servicepunten in de gemeente Hardenberg gesloten t/m 19 januari 2021.
Ook zijn alle cursussen en activiteiten geannuleerd.
Vanaf 4 januari gaat in de Bibliotheken van Balkbrug, Bergentheim, Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg en Slagharen de afhaalservice weer van start.