Online Tabletcafé woensdag 3 juni

Op woensdag 3 juni wordt er van 10.00 tot 12.00 uur een Tabletcafé georganiseerd. Na lange tijd is het mogelijk om deze weer op locatie te houden. In Bibliotheek Hardenberg is er aan de grote leestafel plek voor maximaal zes deelnemers (aanmelding verplicht). Ook is het mogelijk om online deel te nemen, dit zal zoals de voorgaande keer via Jitsi Meet gaan. Nadat je je hebt aangemeld voor de online deelname, ontvang je via e-mail een een uitnodiging middels een link. Via de link kom je deze ochtend in de online 'vergaderruimte'.

Tijdens het Tabletcafé leer je om te gaan met je tablet, laptop en smartphone. Er worden tips uitgewisseld, contacten opgedaan en vragen gesteld, dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met de digitale wereld! Deelname aan het online Tabletcafé is kosteloos.

Aanmelden
Er is nog ruimte voor deelname! Meld je aan door je naam, e-mailadres en telefoonnummer te e-mailen naar  of bel met 0523-270271 (ook voor vragen en informatie).