PASSEND LEZEN

Zo blijf je lezen, ook als je ogen minder worden.

Ging je er vroeger ook graag voor zitten? Voor een goed boek of uw favoriete tijdschrift. En gaat dat nu niet meer omdat je een leesbeperking hebt? Dan helpt Passend Lezen om te kunnen blijven lezen! Met meer dan 80.000 gesproken boeken. Van streekroman tot thriller. Van lectuur tot (vak-) literatuur. En van klassieker tot de nieuwste bestseller.

Vraag gratis de wegwijzer 'Zo blijf je lezen' aan

Wil je meer weten over de diensten en mogelijkheden van Passend Lezen? Dan is er voor jou de gratis Wegwijzer Zo blijf je lezen! Dit is een handig digitaal informatieboekje waarin alle ins en outs over Passend Lezen zijn verzameld. Vraag de Wegwijzer nu gratis aan via deze link.

Heb je een leesbeperking en wil je lid worden? Klik dan op de bovenstaande link. Voor informatie of vragen kun je een e-mail sturen naar  of bel met Bibliotheek Hardenberg via 0523 - 270271. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.