Coronavirus Bibliotheek gesloten

In verband met het Coronavirus zijn alle vestigingen en servicepunten van de Bibliotheek in de gemeente Hardenberg tot nadere berichtgeving gesloten. Ook zijn alle activiteiten en digitale cursussen geannuleerd tot en met 6 april. De sluiting geldt ook voor Cultuurkoepel Vechtdal en FabLab Hardenberg, onderdelen van de Bibliotheek.

Ook het inleveren van uitgeleende boeken en materialen kan door de sluiting niet doorgaan. De Bibliotheek heeft daarom de inlevertermijnen hiervan automatisch verlengd tot 20 april, hiervoor hoeft u zelf niets te doen.

De bibliotheek houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen via de website; www.bibliotheekhardenberg.nl en via social media. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen via: .

Cultuurkoepel Vechtdal
In navolging op het landelijke beleid van de overheid, wordt de uitvoering van de culturele kindercursussen (via lokale kunstaanbieders/hardenbergkids) per direct geannuleerd. Ook wordt daarin het beleid van de lokale basisscholen gevolgd. Restitutie voor deze korte cursussen is helaas niet mogelijk, mede vanwege het lage lestarief. Vanwege de onzekere tijd, maar ook het omvangrijke organisatieproces waarbij veel verschillende partijen/personen betrokken zijn, is het aanbieden van inhaallessen geen optie meer.

Alle betrokkenen, zowel ouders als docenten/aanbieders, ontvangen via de mail een persoonlijk bericht over deze annulering. Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van Cultuurkoepel Vechtdal, vragen kunt u mailen naar: .

FabLab Hardenberg
Ook FabLab Hardenberg volgt de adviezen van de overheid rondom het Coronavirus en is daarom gesloten. Dit betekent dat alle activiteiten, waaronder de FabLab Jeugdmiddag op woensdagmiddag tot minimaal 6 april zijn afgelast. Volg de ontwikkelingen op de Facebookpagina van FabLab Hardenberg, vragen kunt u mailen naar: .