Tabletcafé mei in het teken van Google Earth

Op woensdag 1 mei organiseren we weer een Tabletcafé in Bibliotheek Hardenberg. Dit Tabletcafé zal in het teken staan van Google Earth. Google Earth is een gratis applicatie van Google waarmee men vrijwel elke plek op de op de wereld kan opzoeken met behulp van satelliet- en luchtfoto's.

Het Tabletcafé is een plek om mensen te ontmoeten, leren om te gaan met apparatuur, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en meer leren en begrijpen van de digitale wereld. Een mooie gelegenheid voor mensen om hun tablet of telefoon beter te leren kennen.

In het Tabletcafé van mei besteden we aandacht aan de applicatie Google Earth. Wilt u wel eens wat meer van de wereld zien? Bent u niet meer in de gelegenheid een lange reis af te leggen, dan biedt Google Earth u de mogelijkheid plekken te bezoeken en te bekijken aan de hand van satelliet- en luchtfoto’s. Kom ook naar de Bibliotheek Hardenberg van 10.00 – 12.00 uur als u meer wilt leren.

Iedereen die meer wil weten is van harte welkom! Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geef u op met naam, e-mailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271 of . Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor de onkosten op prijs gesteld. Iedereen is van harte welkom, maar neem vooral de tablet en/of telefoon en essentiële wachtwoorden mee. U kunt ook een tablet lenen van de Bibliotheek.