Nieuws uit de Bibliotheek

Bibliotheek Hardenberg zoekt kunstenaars en creatievelingen

Van 23 – 31 maart organiseert de Bibliotheek Hardenberg een expositie ‘Heldinnen en De Moeder de Vrouw’. Dit in het kader van de Nationale Boekenweek die dan plaatsvindt met het thema ‘De Moeder de Vrouw’. Voor die expositie is de Bibliotheek op zoek naar kunstenaars en creatievelingen die hun werk, passend bij dit thema, daar willen exposeren.

 

Kunstenaars en creatievelingen die een mooi kunstwerk hebben gemaakt of nog willen gaan maken dat past bij de thema’s ‘heldinnen’ en ‘De Moeder de Vrouw’. En waarvan het publiek dat werk mag bewonderen. Worden uitgenodigd om deel te nemen aan de expositie. Het mag van alles zijn; een schilderij, foto, tekening, verhaal, gedicht, muziekstuk, etc. Laat de creativiteit de vrije loop en verbeeld een heldin, een moeder of een vrouw.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Bibliotheek Hardenberg via of bellen met 0523 – 270271. Het werk wordt van 23 – 31 maart geëxposeerd in de Bibliotheek Hardenberg tijdens de Nationale Boekenweek. Werken kunnen tot uiterlijk 22 maart worden aangeleverd.