Expositie Heldinnen en De Moeder de Vrouw

Heb je een mooi kunstwerk gemaakt dat past bij de thema's 'heldinnen' of 'De Moeder De Vrouw'? En mag het publiek dat bewonderen? Geef je dan op voor de 'Expositie Heldinnen en De Moeder de Vrouw'.

Van 23 - 31 maart is het Nationale Boekenweek in de Bibliotheken. Het thema van deze Boekenweek is De Moeder de Vrouw. In het kader daarvan willen we graag een expositie vormgeven in de Bibliotheek Hardenberg met werken die passen bij het thema Heldinnen en De Moeder de Vrouw. Hiermee borduren we ook voort op de 3 creatieve worskhops die we organiseren tijdens de week van de Internationale Vrouwendag. Werk dat tijdens deze workshops gemaakt wordt, mag ook worden geëxposeerd tijdens de Boekenweek.

Maar ben je zelf creatief, een kunstenaar of maak je gewoon werken die het publiek wel eens mag zien. En passen deze werken binnen de thema's heldinnen en De Moeder de Vrouw dan kun jij je ook opgeven voor deze mooie expositie. Een week lang wordt je werkt tentoongesteld in de Bibliotheek Hardenberg. Heb je iets geschreven of gezongen, dan mag je het ook komen voordragen.

Doe je mee? Meld je dan aan via . Je kunt je werk tot uiterlijk 22 maart inleveren.