Tabletcafé februari

Op woensdag 6 februari van 10.00 - 12.00 uur organiseren we weer een Tabletcafé in de Bibliotheek Hardenberg. Dit keer geen specifiek onderwerp, maar ruimte voor uw eigen vragen. Heeft u een app waar u meer over wilt weten? Of wilt u graag werken met een bepaalde app en komt u er niet uit. Kom dan langs en wij helpen u graag!

Het Tabletcafé is een plek om mensen te ontmoeten, leren om te gaan met apparatuur, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en meer leren en begrijpen van de digitale wereld. Een mooie gelegenheid voor mensen om hun tablet of telefoon beter te leren kennen.

Iedereen die meer wil weten is van harte welkom! Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geef u op met naam, e-mailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271 of . Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor de onkosten op prijs gesteld. Iedereen is van harte welkom, maar neem vooral de tablet en/of telefoon en essentiële wachtwoorden mee. U kunt ook een tablet lenen van de Bibliotheek.