Nieuws uit de Bibliotheek

Vragen over uw tablet en telefoon worden beantwoord tijdens het Tabletcafé

Op woensdag 7 februari 2018 staan u en al uw tabletvragen centraal. U bent van harte welkom in het Tabletcafé. Een gezellige bijeenkomst voor mensen die hun tablet of telefoon beter willen leren kennen.

 

Tijdens het Tabletcafé van woensdag 7 februari staat Whatsapp nog een keer centraal. Het laatste Tabletcafé was goed bezocht en de aanwezigen van toen hebben de app nu op hun telefoon staan. Zij kunnen ermee communiceren. Maar er zijn wellicht nog meer vragen en we geven u graag de kans direct in de praktijk te oefenen. Neem daarom uw mobiele telefoon mee.

Het Tabletcafé vindt elke eerste woensdagmorgen van de maand plaats, van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Hardenberg. Het Tabletcafé is een plek om elkaar te ontmoeten, leren om te gaan met je apparatuur, nieuwe mogelijkheden ontdekken en iets leren en meer begrijpen van de digitale wereld. Er worden tips uitgewisseld, contacten opgedaan en vragen gesteld. Een mooie gelegenheid om uw tablet beter te leren kennen.

 

Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geeft u op met naam, emailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271. Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor onkosten op prijs gesteld. U bent van harte welkom en neemt u vooral uw tablet, mobiele telefoon en essentiële wachtwoorden mee.