Resultaten 1 - 6 van 6

Dinsdag 12 otober 19:30 tot 20:30 uur

Twijfel jij over jouw werk? Zou jij eigenlijk graag iets anders gaan doen maar weet je niet goed wat? Werk waar je veel voldoening uit haalt en wat je met veel plezier doet? Dat past bij jouw kwaliteiten en bij dat wat je leuk vindt? Dan is deze gratis online masterclass absoluut iets voor jou. Loopbaancoach Francis Chavernac – van Gompel neemt je mee in haar kennis en geeft je tips die je meteen in je eigen situatie kunt inzetten.

Op vrijdag 1 oktober organiseert de Bibliotheek in alle vestigingen een voorleeslunch voor ouderen in het kader van de Nationale Ouderendag.

Het voorlezen van een mooi verhaal of gedicht geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Door het organiseren van een Nationale Voorleeslunch willen wij laten zien dat het voorlezen veel plezier verschaft aan mensen van alle leeftijden.

In de Bibliotheek gelden de volgende coronamaatregelen:

• Houd 1,5 meter afstand tot bezoeker en medewerkers
  • Kom niet naar de Bibliotheek als jezelf of iemand anders in je huishouden verkouden is, koorts of griepklachten heeft
  • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

Leden van de Bibliotheek kunnen gratis online cursussen volgen via hun Bibliotheek. Met deze cursussen kunnen zij leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment! Bibliotheekleden kunnen de cursussen volgen op de leerplatforms van twee professionele aanbieders Soofos en Goodhabitz.

Er is keuze uit meer dan 160 online cursussen en masterclasses op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijke kracht, lifestyle, positieve psychologie, social media, gezondheid, talen, programmeren, design. Voor het volledige aanbod kijk op www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.