Resultaten 1 - 7 van 7

Zaterdag 6 november zetten de Bibliotheek, Hardenberg Art, Fablab en Cultuurkoepel Vechtdal hun deuren van 10.00 tot 15.00 uur wijd open om te laten zien wat ze Hardenberg en omstreken te bieden hebben. Er zijn leuke creatieve activiteiten zoals schilder je favoriete boekfiguur, schrijven in de lucht met 3D-pennen en boetseren met brooddeeg.

Vanaf 25 september is de Corona Check app verplicht voor onder andere theater, horeca en bioscoop bezoeken. Lukt het je niet om de app te installeren of heb je moeite met het aanmaken van de QR-code? Digipunt in Hardenberg en het Infohuis in Dedemsvaart kunnen je hierbij helpen!
Ook voor andere digitale vragen kun je terecht bij Digipunt en het Infohuis.

Bel voor een afspraak met Digipunt naar 0523-270271 of mail naar

Tijdens openingsuren kun je terecht bij het Infohuis in de Baron in Dedemsvaart.
Het infohuis is open op:

Maandagmiddag
14:00 tot 16:00 uur

Maandagavond
18:00 tot 20:00 uur

Donderdagochtend
10:00 tot 12:00 uur

Donderdagmiddag
14:00 tot 16:00 uur

De zomerpuzzel was een groot succes, we kregen maar liefst 58 inzendingen binnen (allemaal goed) maar er hebben veel meer mensen, jong en oud, mee gepuzzeld. Hele families hebben zich samen over alle boekfiguren gebogen en er met veel plezier het hoofd over gebroken.  Klik hier voor de puzzel.

Heb je de puzzel gemaakt? En is het gelukt? Klik hier voor de oplossing.

De 3 prijswinnaars, Maud Geurts, Esther van der Spoel en Lieke van Os hebben persoonlijk bericht gekregen

Leden van de Bibliotheek kunnen gratis online cursussen volgen via hun Bibliotheek. Met deze cursussen kunnen zij leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment! Bibliotheekleden kunnen de cursussen volgen op de leerplatforms van twee professionele aanbieders Soofos en Goodhabitz.

Er is keuze uit meer dan 160 online cursussen en masterclasses op het gebied van bijvoorbeeld persoonlijke kracht, lifestyle, positieve psychologie, social media, gezondheid, talen, programmeren, design. Voor het volledige aanbod kijk op www.onlinebibliotheek.nl/cursussen.