Resultaten 1 - 5 van 78

Gepubliceerd op: donderdag 16 mei 2019

Op woensdag 5 juni organiseren we weer een Tabletcafé in Bibliotheek Hardenberg. Dit Tabletcafé zal in het teken staan van digitale ontwikkelingen op het gebied van medische zorg. Een verzamelnaam hiervan is Duppen, dat staat voor Digitale Uitwisseling tussen Patiënt en Professional. Roy Stokvis (Coördinator Informatisering van de Saxenburgh Groep) komt naar het Tabletcafé om in gesprek te gaan over de mogelijkheden en de voordelen van het digitaal delen van medische informatie.

Gepubliceerd op: vrijdag 10 mei 2019

Tien weken geleden startte Scoor een Boek!. Ruim 200 leerlingen uit groep 5 en 6 van 6 basisscholen uit de gemeente Hardenberg lazen zo veel mogelijk boeken in de klas én thuis. Op vrijdag 10 mei van 10.00 tot 12.00, tijdens de feestelijke en sportieve afsluiting op HHC Hardenberg, klonk het fluitsignaal ter afsluiting van Scoor een Boek!.

Gepubliceerd op: vrijdag 10 mei 2019

Vanaf 23 mei start Bibliotheek Hardenberg met een nieuwe cursus Digisterker. In deze cursus wordt geleerd hoe mensen met een DigiD code kunnen omgaan en hoe zij dit kunnen gebruiken om hun persoonlijke leven en administratie op orde te houden. De cursus bestaat uit drie lessen van twee uur en wordt gegeven op donderdagochtend van 10.00 – 12.00 uur.