Computergebruik in de bibliotheek

Computerwerkplekken in de bibliotheek
In elke vestiging hebben we één of meerdere computerwerkplekken, waar u vrij gebruik van kunt maken om te internetten. U kunt ook een aantal speciale bestanden raadplegen en gebruiken, zoals de Krantenbank. (Lees meer over die speciale bestanden die alleen in de bibliotheek raadpleegbaar zijn)
Computerwerkplekken_Hardenberg
In Hardenberg staan een aantal werkplekken waar u ook gebruik kunt maken van Word, Excel en Powerpoint. Ook het werken met een usb-stick is daar mogelijk. En natuurlijk kan er ook geprint worden.

Het gebruik van internet is gratis.

Het kan zijn dat u eerst moet inloggen. Dat kan met uw bibliotheekpas via de knop "aanmelden" met pasnummer en

pincode (=geboortedag+laatste 2 cijfers geboortejaar)

Als u nog geen bibliotheekpas heeft, kunt u een gratis internetpas krijgen bij de balie.

Computerwerkplekken_Hardenberg_in_de_bibliotheek

Printen:

-via een tegoed op de bibliotheekpas (van tevoren opwaarderen bij de betaalautomaat (Hardenberg/Dedemsvaart) of aan de balie (overige vestigingen)).

-of bij de betaalautomaat betalen met de code van 3 letters die verschijnt na een printopdracht (Hardenberg/Dedemsvaart)

Let er in Hardenberg op dat u voor de juiste printer kiest: zwart/wit (5 ct per print) of kleur
(20 ct per print). De printer staat naast de betaalautomaat.